Eleccions municipals 2019

Esquerra celebra la presentació pública de Marta Martorell aquest dijous

La Marta Martorell als estudis de La Local-Ràdio Tiana. / martalopez

Serà aquest dijous 31 de gener a dos quarts de vuit del vespre a la Sala d’Exposicions del Casal.

Marta  López | 30/01/2019 a les 11:00 0
 

Al llarg de les últimes setmanes, els grups municipals de Junts Tiana i Esquerra Tiana han celebrat les assemblees per escollir el seu candidat a les eleccions municipals del 26 de maig. Quatre mesos abans, a l’octubre, el PSC Tiana també en va celebrar una.

En tots tres casos, els noms dels alcaldables han sortit per unanimitat. Així doncs, Isaac Salvatierra, Marta Martorell i Albert Sales, respectivament, seran els caps visibles de Junts, ERC i els socialistes.

Per presentar-los al públic tianenc, els tres grups han organitzat un acte que es celebrarà al llarg d’aquesta setmana i que serà el primer contacte directe dels candidats i candidata amb els vilatans.

Els primers a fer-ho seran els republicans, que presentaran a la politòloga Marta Martorell aquest dijous 31 de gener a dos quarts de vuit del vespre a la Sala d’Exposicions del Casal:

 

Comptaran amb la presència de l’exregidor d’ERC Tiana Jordi Gost; els alcaldes de Teià i Dosrius, Andreu i Marc Bosch; i el senador Bernat Picornell.

https://twitter.com/MartorellMarta/status/1088520683968253952

Aquesta setmana també coneixerem el nom d’un nou candidat o candidata. El PDeCat-DC celebrarà la seva assemblea aquest dijous 31 de gener per escollir el seu alcaldable. Només faltarà saber, dels sis partits que formen part del consistori, el nom dels candidats del PP i la CUP Tiana.

Marta López
Marta  López