Eleccions municipals 2019

ERC presenta la llista electoral després d’una doble assemblea

Els membres de la candidatura / martifrancas

En una primera assamblea s'ha escollit l'executiva provisional que dirigirà el partit fins l'estiu i en la segona s'ha aprovat la llista electoral després d'una votació

Martí  Francàs | 26/03/2019 a les 0:41 0
 

Esquerra Republicana ha presentat la seva llista per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. La llista que encapçala Marta Martorell ha estat rebutjada en una primera votació i aprovada a la segona després d’un debat intens que ha allargat l’assemblea durant una hora i mitja. Finalment la llista proposada per l’executiva ha estat aprovada per l’assemblea. És la següent:

Llisa electoral d’ERC Tiana per a les eleccions municipals del 26 de maig

 

La formen quatre militants i nou independents seguint la màxima de la renovació, com explica Marta Martorell.

 

Però abans d’aprovar la llista electoral s’ha escollit l’executiva provisional per poder encarar el període electoral adequadament. L’escollit ha estat Jaume Darbra, que va presentar candidatura juntament amb Eva Inglés i Miquel Argelés, que formaran l’executiva provisional fins les eleccions de l’estiu.

 

La funció és clara: suplir l’executiva anterior i ser una estructura del partit que pugui ajudar de forma eficient la candidatura de les eleccions municipals.

 

ERC Tiana anirà presentant progressivament els seus candidats a través de les seves xarxes socials.

 

Martí  Francàs