Ajuntament | Política

Ester Pujol: “Em sap greu el trencament del pacte, per la complicitat que sempre hem tingut amb ERC”

L'alcaldessa, als estudis de La Local-Ràdio Tiana / lalocal

Quan el nou cartipàs municipal estigui enllestit, ha dit, es donarà a conèixer mitjançant una comissió informativa pública adreçada al personal municipal que es farà al mateix Ajuntament.

Alèxia  Guilera | 27/09/2017 a les 14:06 0
 

El trencament del pacte de govern municipal, que ahir va ratificar definitivament l’assemblea d’ERC Tiana, “em sap greu, tant personalment com per la complicitat que sempre hem tingut amb ERC” ha afirmat aqust dimecres l’alcaldessa Ester Pujol:

 

Tanmateix, l’alcaldessa no s’ha estat de criticar “les formes” amb què Esquerra ha anat donant a conèixer, des del 8 de setembre passat, el trencament d’aquest pacte:

 

Ester Pujol considera “una llàstima” que, finalment, hagi estat un tema de país i no de poble allò que ha fet trencar aquest pacte de govern. Ara bé: especifica que si bé el trencament li sap greu “no estic desesperada”.

Ara bé, subratlla el fet que en altres municipis hi governa el PSC amb formacions sobiranistes i, en canvi, els pactes de govern s’hi han mantingut:

 

Missatge de tranquil.litat a tota la plantilla de l’Ajuntament

El nou cartipàs municipal s’està conformant “fa dies”, ha explicat l’alcaldessa. Ha volgut enviar un missatge de tranquil.litat als treballadors i treballadores municipals davant la nova situació política al consistori. Quan el nou cartipàs estigui enllestit, ha dit, es donarà a conèixer mitjançant una comissió informativa pública adreçada al personal municipal que es farà al mateix Ajuntament:

 

Pujol ha tornat a subratllar que, a la gran majoria de municipis catalans, “han passat a la història les majories absolutes i la manca de pactes”. Ara es tracta, ha dit, “de cosir i de dialogar, i més en aquests moments en què hi ha una manca de diàleg molt important”.

Alèxia  Guilera