Cultura | Ensenyament | Viure a Tiana

Experimentar amb la pintura, l’alternativa de Bianca Batlle al casal d’estiu clàssic

Taller d'estiu de la Bianca, el juliol del 2016. / annamolas

El casal d'estiu està dirigit a nenes i nens de P5 a 6è de Primària i treballarà a partir de l’experimentació també amb altres arts plàstiques, a l’aire lliure, a la finca del celler Quim Batlle.

Anna  Molas | 15/06/2017 a les 12:27 0
 

La tianenca Bianca Batlle ofereix un altre cop el seu taller d’estiu d’arts pictòriques per a nenes i nens de P5 a 6è de Primària. Sota el nom d’”Estudi d’art a l’aire lliure”, es farà dues setmanes al juliol i una setmana el setembre. L’horari serà de 9h a 13h, amb possibilitat d’acollida a les 8.30h.

L’entorn és un dels aspectes claus del plantejament ja que l’alumnat estarà a l’aire lliure, prop del cementiri, a la finca del celler d’en Quim Batlle. La precursora del taller, la Bianca Batlle, ens explica quins avantatges comporta estar en un espai amb aquestes característiques:

 

Taller d'estiu 2016.

Taller d’estiu de la Bianca el 2016.

Malgrat que el taller està pensat per tal que nenes i nens puguin desenvolupar la seva llibertat creativa, el curs segueix algunes pautes que van més enllà dels quadres que han de pintar:

 

L’“Estudi d’art a l’aire lliure” es farà del 10 al 21 de juliol, i el setembre del 4 al 8. El preu del taller és de 90 euros per setmana, amb descompte si s’agafen totes tres setmanes.

Pòster promocional del taller.

Pòster promocional del taller.

Anna  Molas