Entitats | Esports

Fes Tri Tiana organitza un aquatló aquest estiu

Triatló infantil a Sant Just Desvern, aquest mes de maig. Foto: Fes Tri Tiana / Laia Patau Fabres

L'aquatló es farà l'1 de juliol i l'activitat comptarà amb una cursa a peu i una part de natació.

Laia  Patau Fabrés | 01/06/2018 a les 9:15 0
 

L’escola de Triatló de Tiana, Fes Tri Tiana, organitza un aquatló l’1 de juliol. Aquesta disciplina del triatló combina la natació amb l’atletisme, dos esports ben diferents i que a causa de les característiques geogràfiques del municipi patiran algunes alteracions.

El responsable de l’escola, David Vergés, ens explica perquè s’ha escollit fer un aquatló i en què es basarà:

 

El circuit es farà aprofitant el recorregut de la serralada tianenca i, a més, s’utilitzarà la piscina municipal per fer la part de natació. Depenent de l’edat dels nens i nenes, qui hi participin farà més o menys quilòmetres. Vergés agraeix la col·laboració de l’Ajuntament i ens explica com es farà l’activitat:

 

L’escola Fes Tri Tiana va ser fundada fa aproximadament un any i mig, fet que fa que Vergés consideri l’organització de l’aquatló un projecte ambiciós.

L’objectiu de l’activitat és trencar amb els esdeveniments esportius més típics per mostrar-ne un de nou. El responsable de Fes Tri, creu que el triatló no crida tant l’atenció de petits i joves ja que la combinació de tres esports pot sonar excessiva, a diferència d’un partit de futbol.

 

Actualment l’escola compta amb 26 nens i nenes. Esperen que arran d’aquest esdeveniment s’hi sumin molts més.

Laia  Patau Fabrés