Cultura | Entitats | Política | Referèndum 1-O

Festa grossa a l’institut de Tiana tot aquest dissabte

L'IES Tiana serà el centre neuràlgic de les activitats, aquest dissabte / sergiquevedo

Diumenge, un minibus gratuït farà viatges ininterrompudament entre la rotonda de Creu de Terme i el poliesportiu, des de les 8h fins les 20.30h. S'aturarà a les mateixes parades del B-29, que farà el seu trajecte habitual.

Alèxia  Guilera | 29/09/2017 a les 13:06 0
 

Des d’aquest dissabte a primera hora i fins l’endemà, 1-O, una vintena d’entitats del poble ha organitzat un seguit d’activitats que es faran a l’exterior de l’institut de Secundària de Tiana.

Tot plegat s’ha decidit aquest dijous al vespre, en una mutitudinària assemblea que s’ha fet al local del Cau, una de les entitats que la convocava. L’objectiu és acceptar i acollir, a Tiana, la proposta de la iniciativa Escoles Obertes, tal com explica un dels portaveus de les entitats assistents a l’assemblea:

 

A l’assemblea es van decidir activitats, horaris i quines seran les diferents comissions (mobilitat, neteja, alimentació, etc) que faran possible tant la festa de dissabte com la jornada electoral de dimenge a Tiana.

Rètol de les activitats a Tiana, aquest dissabte, convocades per Escoles Obertes

Rètol de les activitats a Tiana, aquest dissabte, convocades per Escoles Obertes

Programa per a totes les edats

La festa començarà a les 9h amb una xocolatada popular, seguirà de 10h a 14h amb diversos tallers i activitats adreçades a tots els públics. A les 14h es farà una aturada per dinar, col.lectivament, de carmanyola. La tarda serà el moment de realitzar diverses activitats culturals. A les 22h de la nit es projectarà el documental “Aires al cim” i es farà també una Nit d’Estels. La jornada acabarà amb acampada nocturna dels presents, que tenen l’objectiu de començar ben d’hora, i al mateix col.legi electoral, la jornada del referèndum.

Finalment, expliquen des de l’assemblea, no caldrà quedar-se a dormir a l’institut també aquest divendres:

 

Els organitzadors de la festa ja tenen decidit què faran en cas que algun cos policial els intentés impedir votar a l’institut de Tiana:

 

Les entitats, però, remarquen que totes les activitats estan plantejades per fer-les “seguint el tarannà democràtic i alegre que el moviment entorn l’1-O ha tingut a Catalunya fins ara.”

Un minibus gratuït, que sortirà de la rotonda de la Creu de Terme i anirà fins el poliesportiu, farà viatges ininterrompudament, diumenge, des de les 8h fins les 20.30h. Pararà a cadascuna de les parades del B-29, que farà el seu trajecte habitual.

Alèxia  Guilera