Dona | Ensenyament | Escola

Fomentar la igualtat des del bressol

Un nen jugant amb un cotxet, aquest divendres, a l'escola bressol "El més petit de tots" / Alexia Guilera

A l'escola bressol municipal ho tenen clar i, per això, aquest divendres els infants han tornat a ser els protagonistes d'una nova edició d'Un conte per la igualtat.

Alèxia  Guilera | 11/03/2016 a les 13:00 0
 

Mai és massa d’hora per começar a treballar i a fomentar la igualtat. A l’escola bressol municipal ho tenen clar i, per això, aquest divendres els infants han tornat a ser els protagonistes d’una nova edició d’Un conte per la igualtat.

Nens i nenes de l'escola bressol municipal participen a "Un conte per la Igualtat", aquest divendres

Nens i nenes de l’escola bressol municipal participen a “Un conte per la Igualtat”, aquest divendres

Sembla que s’ha entès força…

 

Però l’educació en la igualtat és diària, durant tot el curs. És un  repte, explica la directora del centre educatiu, Teresa París, treballar aquests valors amb infants tan petits, però s’aconsegueix:

 

IMG_7131

Educar en la igualtat vol dir, afegeix Teresa París, treballar amb els nens i nenes un seguit d’altres valors que fan de vasos comunicants amb aquesta:

 

A més de l’activitat d’aquest divendres a l’escola bressol, el foment de la igualtat al poble seguirà amb una sèrie d’activitats els propers dies. La primera serà aquest mateix dissabte, a les 17h al Casal de Joves del poble, on es farà una projecció de cinema amb perspectiva de gènere.

 

Alèxia  Guilera
 
 

Participa