Medi Ambient

Fotografies amb història per celebrar el Dia Europeu del Parc

El torrent de Montcerdà a la part alta del municipi de Tiana. A la dreta, el vessant marítim del parc de la Serralada de Marina. Al fons, el pla de Barcelona i Montjuïc. Foto: Diputació de Barcelona. / martalopez

Can Baratau ha fet una crida per demanar fotografies de la natura fetes en el nostre entorn més immediat. Amb elles s'elaboraran tres vídeos amb històries que serviran per descobrir què s'amaga a la natura que ens envolta.

Marta  López | 14/05/2020 a les 16:28 0
 

El diumenge 24 de maig tindrà lloc el Dia Europeu del Parc. Per celebrar-ho, les biblioteques adherides al programa “Parcs i biblioteques, naturalment!”, entre les quals es troba Can Baratau, han fet una crida per demanar fotografies de la natura fetes en el nostre entorn més immediat: plantes, paisatges, animals, elements naturals… La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, ho explica:

 

Amb aquestes fotografies s’elaboraran tres vídeos amb històries que serviran per descobrir què s’amaga a la natura que ens envolta. Aquests vídeos es compartiran a les xarxes durant els dies 23, 24 i 25 de maig:

 

Les fotografies s’han d’enviar abans del diumenge 17 de maig al correu parcsibiblios@gmail.com.

Marta López
Marta  López