Cultura

Frikibingo, tallers, castanyes i panallets: Tiana es prepara per celebrar la Castanyada

/ martalopez

Dilluns 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús que connectarà amb el cementiri municipal.

Marta  López | 29/10/2021 a les 11:24 0
 

Tiana ja es prepara per celebrar la Castanyada. Enguany, compte amb un cap de setmana ple d’activitats que arrencarà el dissabte 30 d’octubre amb la fira dels dissabtes i els tallers infantils a la plaça de la Vila i acabarà dilluns 1 de novembre amb la festivitat de Tots Sants.

La fira comercial s’instal·larà, com cada dissabte, als carrers del centre de nou del matí a dues del migdia. Paral·lelament, la plaça de la Vila acollirà de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia uns tallers dirigits als infants.

A les cinc de la tarda, la Llar de Persones Grans celebrarà el ja tradicional berenar de Castanyada, que comptarà, a part d’amb els habituals moniatos, castanyes, panellets, moscatell i vi ranci, també amb una selecció d’ibèrics i pa amb tomàquet. Tot això, amenitzat amb la música en directe de Gollards i el Cor Gospel Lilith.

Durant la Festa Major no va poder ser. La pluja va impedir celebrar el Frikibingo. Ara, Descorxats ha traslladat la data fins al diumenge 31 d’octubre, coincidint amb una de les dates clau per aquesta associació juvenil del poble, la Castanyada. L’Abril ho explica:

 

No només s’ha traslladat la data, també el lloc. De la Catequística passa al Garden Tiana i es farà de dotze a tres del migdia:

 

Durant l’acte també es comptarà amb una barra a càrrec de Descorxats i la participació dels trucs del Cau, que s’encarregaran de proporcionar el menjar i la beguda mentre es gaudeix de l’espectacle:

 

El Frikibingo, a part de la diversió, també oferirà dos premis de línia i un de bingo. Per participar, cal inscriure’s a través de la plataforma Entràpolis.

Finalment, dilluns 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús que connectarà amb el cementiri municipal amb parades a Plaça Jordana, Passeig de la Vilesa, Avinguda Isaac Albéniz, Edith Llaurador i el Cementiri.

Marta López
Marta  López