Successos

Gabriel Cuní, sobre la detenció dels presumptes lladres: “No van oposar cap mena de resistència”

La Policia Local, ahir, davant de la peixateria Cuní emportant-se als detinguts en cotxe. / martalopez

El propietari de la peixateria Cuní va ésser testimoni de la detenció dels tres individus davant del seu negoci, després que un veí truqués a la policia en veure’ls saltar d’una casa de la Riera de Tiana.

Marta  López | 26/01/2018 a les 17:39 0
 

La Policia Local va detenir ahir a la tarda, cap a dos quarts de vuit, a tres individus davant de la peixateria Cuní. Un veí els va veure saltar d’una casa de la Riera de Tiana i va trucar a la policia per avisar-los. La ràpida reacció del veí va permetre que la Policia Local els seguís i els detingués en aquest punt del Passatge Sant Cebrià, al centre de Tiana. Les eines que duien a sobre els va confirmar que eren els presumptes lladres. En Gabriel Cuní, propietari de la peixateria davant de la qual es va produir la detenció, ha explicat a La Local el seu testimoni dels fets:

 

Segons el Gabriel, quan la policia va procedir a l’escorcoll i a la posterior detenció dels tres individus, ells no van oposar cap mena de resistència. Afegeix que eren força joves i que la seva edat deuria rondar entre els 20 i els 25 anys.

Després de la seva detenció, van portar els tres presumptes lladres a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per prendre’ls-hi declaració.

Un altre cas de robatori en menys de 24 hores

En menys d’un mes, la Policia Local ha detingut 5 pressumptes lladres a Tiana. El robatori d’ahir per al tarda es va poder solucionar gràcies a la ràpida actuació del veí de Tiana i de la policia. Tot i així, en menys de 24 hores ha tornat a produir-se un robatori al poble, del qual es desconeixen els autors. Ha passat aquesta matinada al local de kebabs que regenta l’Imran Muhammad, el propietari del “Petit Supermecat” del carrer Sant Cebrià. L’Imran explica que ja és el segon cop que l’han entrat a robar aquest mes. L’últim cop va ser el passat dia 20. Els lladres s’han emportat una pantalla de televisió valorada en 1.400 euros, caixes de whisky i tot tipus d’alcohol, i diners.

Marta López
Marta  López