Ajuntament

Gemma Rosés, nova regidora d’Esports, Igualtat i LGTBIQ+ i Solidaritat i Cooperació

La regidora Gemma Rosés als estudis de La Local. / martalopez

Rosés ha agafat el relleu de Mireia Salvador al capdavant de l'Àrea de serveis de les persones.

Marta  López | 22/01/2020 a les 12:53 0
 

El ple de gener va començar amb la presa de possessió de Gemma Rosés com a nova regidora d’Esquerra Tiana, en substitució de Mireia Salvador. La fins llavors regidora havia comunicat al ple de desembre que renunciava voluntàriament al càrrec per motius personals i de conciliació familiar.

Així doncs, Rosés li ha agafat el relleu al capdavant de l’Àrea de les persones, que inclou les regidories d’Esports, Igualtat i LGTBIQ+ i Solidaritat i Cooperació. Ella mateixa es presenta:

 

Rosés va concórrer com a número 5 a les llistes d’ERC per a les municipals:

 

Abans del seu nomenament com a regidora, la Gemma ja estava vinculada a l’Ajuntament de Tiana a través del comissionat d’Esports, gràcies a la seva vinculació amb el CCE Tiana. El club de futbol enguany celebra el seu centenari:

 

Ara, la nova regidora d’Esports podrà seguir treballant en aquests cent anys d’història del club, que marcarà l’agenda d’aquest 2020:

 

La vida esportiva de la Gemma ha passat pel Club Patinatge Tiana, el CCE Tiana i el futbol sala:

 

Durant aquestes setmanes ha tingut lloc el traspàs de regidores. Així és com està vivint el procés d’adaptació, especialment amb les àrees d’Igualtat i LGTBIQ+ i Solidaritat i Cooperació:

 

Així és com la regidora afronta aquest nou repte:

 

Marta López
Marta  López