Comerç

“Ha estat un plaer rodar a Tiana”

Nil Santané, director de l'espot, i Lluís Gallén, gerent de l'ACIST, aquest migdia a Can Riera començant els preparatius per l'acte de demà / Alexia Guilera

Nil Santané, director de l'espot promocional del comerç del poble, assegura que tot ha estat "molt fàcil" gràcies a la bona disponibilitat de la gent. L'anunci i el seu "making of" es presenten aquest dijous a les 21h a Can Riera.

Alèxia  Guilera | 29/11/2017 a les 14:31 0
 

Can Riera s’ha omplert, aquest

 

Tiana i la seva gent han tornat a ser protagonistes d’un rodatge publicitari. En aquest cas, d’un espot de promoció del comerç local que es presenta aquest dijous a les 21h a Can Riera. El públic -que, en bona part, està conformat pels i les protagonistes de l’anunci- també hi podrà veure el “making of”, és a dir, les tomes falses i el procés de gravació de l’anunci, que es va gravar íntegrament a carrers i comerços de Tiana el 12 de novembre.

Des del començament, l’objectiu era fer un anunci que tingués una mica de narrativa al darrera, ha explicat a La Local en Nil Santané, director del rodatge:

 

Per això, el rodatge reflecteix, en forma d’història curta, què passa quan una mare i una nena del poble es troben, un matí, que obren la nevera i se n’adonen que se’ls ha acabat la llet per l’esmorzar…

 

En Nil, que ha dirigit ja diverses filmacions, assegura que a Tiana s’hi ha trobat molt còmode durant les localitzacions i el posterior rodatge de l’espot:

 

A l’acte de presentació de l’espot a Can Riera s’oferirà, també, pica-pica i una copa de cava.

Alèxia  Guilera