Cultura | Espectacles

Hores de maquillatge i assajos per fer triomfar El Conte de Nadal

Gairebé tot l'elenc al complet / martifrancas

L'última funció serà aquest diumenge a les 6 de la tarda

Martí  Francàs | 16/12/2017 a les 23:12 0
 

El Conte de Nadal de Dickens és un clàssic en aquestes dates. Els fantasmes del Nadal passat, present i futur són personatges prou coneguts en l’actualitat. Sabent això l’Agrupació Artística del Casal ha decidit representar-la el cap de setmana abans de que comencin les festes i s’han assegurat de que sigui un gran espectacle. Un dels punts forts de l’obra és l’escenografia: es creen 3 espais diferents al llarg de l’obra i destaca per sobre de tot el treball de maquillatge. L’Enric Monreal, que representa a Scrooge, el protagonista necessita 3 hores de treball amb pròtesis per caracteritzar-se. Afortunadament ho porta bé.

 

Des fet considera que és important que sigui així perquè des del primer moment s’ha pensat en un projecte molt més ambiciós que la representació que van fer anys enrere.

 

Una de les persones que ha tingut més feina ha estat la Itziar Bolòs. Ella ha maquillat i caracteritzat als actors amb les 3 hores de feina que porta caracteritzar l’Enric i les 2 que triga amb en Victor. Tot i això es mostra molt il·lusionada amb el projecte.

 

Els nens de l’escola de teatre de l’agrupació també juguen un paper important en l’obra. Per alguns com la Berta és el primer cop que actuen amb els adults, en el cas del seu germà, en Noah, ja ha participat en altres obres i les prefereix a les que fan només els alumnes.

 

 

Pels adults també representa un repte treballar amb nens però com ens explica la Montse Bort és una experiència que els aporta molt.

 

L’última funció serà aquest diumenge a les 6 de la tarda.

 

Martí  Francàs