Viure a Tiana

Inauguració “informal” del nou espai per a gossos a Can Matas

/ lalocal

Després de les llargues reivindicacions, els veïns de la zona ja tenen un lloc on poder deixar el seu gos lliure.

Sergi  Quevedo | 25/02/2016 a les 21:24 0
 

Després de llargues reivindicacions veïnals que tenien intenció d’aconseguir un espai per a gossos, aquest dijous s’ha fet una inauguració “informal” entre els veïns. Hi han assistit també alguns regidors de l’equip de govern, amb l’alcaldessa al capdavant. Es tracta d’un espai molt ampli al qual encara li queden millores i instal·lacions per fer però que ha estat molt ben rebut per part del veïnat. Un dels principals impulsors del projecte va ser en Marc Soldevila. Es mostra molt satisfet amb el resultat final:

 

Alguns altres usuaris també estan satisfets: és el cas de l’usuari més jove, en Marc, que farà servir l’espai diàriament. Un altre dels usuaris, Xavier Vidal, també tenia ganes de poder tenir un lloc on el seu gos pogués córrer lliurement:

 

L’alcaldessa, Ester Pujol, ha destacat que es tractava d’una promesa que portava el seu programa electoral i que, per tant, “calia dur-la a terme”. Segons ha declarat, era un espai llargament reivindicat al qual encara queden millores per fer:

 

Ester Pujol també ha volgut destacar la bona voluntat de la família Vilaclara per haver permès a l’Ajuntament disposar d’aquests terrenys. El nou espai arriba precedit per 460 signatures que el veïnat va recollir per demanar-lo, durant l’any passat l’espai. Així, destaquen els veïns i veïnes, també s’evita un problema de convivència ciutadana que s’estava “allargant massa”, segons ha admès l’alcaldessa:

 

Al final de l’acte hi ha hagut una copa de cava o sucs pels assistents.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa