Partits

Isaac Salvatierra: “Hem encetat des del punt de vista de cultura democràtica un camí nou”

La portada de la nova pàgina web. Foto: Junts Tiana. / martalopez

Ha criticat que davant el govern en minoria del PSC no s'hagi arribat a un escenari de pactes i entesa dins el ple i que s'ha desaprofitat una oportunitat única

Martí  Francàs | 21/02/2019 a les 20:52 0
 

El camí de Junts per Tiana a la política del poble va començar el 2015 quan una sèrie de persones del poble no es sentien representades al ple. Les polítiques del govern del PSC no els agradaven i per això van decidir participar activament en la política municipal presentant-se a les eleccions.

 

Van entrar al ple municipal amb un posicionament molt clar: ser un partit d’oposició. Tot i això, Isaac Salvatierra explica si som estrictes amb les dades han aprovat una gran majoria de les propostes de govern. Tot i això quan s’han oposat han estat molt vehements tant en el fons com amb la forma.

 

També ha volgut posar exemples de casos de propostes que han fet com a partit opositor que s’han aprovat.

 

JUNTS es caracteritza per tenir una ala de comunicació molt potent. És un dels trets pels quals destaca més d’aquesta agrupació d’electors. Isaac Salvatierra ho explica com un exercici de transparència.

 

Pel que fa la moció de censura Salvatierra explica que des de JUNTS van veure la dimissió d’ERC i per tant el govern en minoria del PSC com una oportunitat per arribar a pactes amplis en tots el àmbits de la política local.

 

Però assegura que no va trobar cap intenció del govern de que aquesta situació es donés.

 

També per això quan es va intentar tirar endavant la moció de censura. Tot i que les diferències del model de govern i de poble amb les diferents parts no van ser possibles.

 

Més enllà d’aquests moments més tensos Isaac Salvatierra assegura que es queda amb el caliu que ha rebut de la gent i com fins i tot electors se li apropen per donar idees pel programa electoral.

 

Isaac Salvatierra és juntament amb Diego Parra l’únic cap de llista que repeteix en els comicis del 27 de maig.

 

Martí  Francàs