Partits | Política

Isaac Salvatierra:”Estem veient com la nostra feina va donant els seus fruits”

/ martifrancas

Junts per Tiana aprofita el berenar de Nadal per fer balanç de l'any

Martí  Francàs | 31/12/2016 a les 14:08 0
 

Divendres 30 Junts per Tiana va organitzar un berenar de Nadal per mostrar-se al poble i tenir contacte amb els ciutadans i possibles votants. També van aprofitar per fer balanç de l’any,  el seu primer complet al consistori. Una de les idees que vol transmetre el seu líder, Isaac Salvatierra és que senten que poden tenir influència en les decisions que es prenen sobre el poble sent la oposició.

 

Tot i això saben que no són infalibles i que és necessari estar el govern perquè tot funcioni com un desitja. Sent conscients d’aquesta situació expliquen que l’objectiu ha de ser exercir un control sobre el govern, no per aturar qualsevol mesura sinó per col·laborar.

 

Isaac Salvatierra va explicar que les perspectives de cara al 2017, a nivell global no són concretes. Tenen pdiversos temes sobre la taula però el seu objectiu principal és intentar complir el màxim de punts del seu programa.

 

Finalment l’atenció s’ha centrat en un dels temes que ha generat més debat sobre el partit, la mobilitat del centre. Ens expliquen que tot i estar d’acord en donar el màxim d’espai possible als ciutadans el projecte en concret no el comparteixen com ja han explicat en diversos plens.

 

El proper ple de l’ajuntamet es celebrarà el 3 de gener del 2017, el primer de l’any.

 

 

 

 

Martí  Francàs