Cultura

Isabel Clara Simó obre el curs del Club de Lectura

/ sergiquevedo

L’escriptora valenciana que recentment ha rebut el premi d’honor de les Lletres Catalnes ha parlat amb les seves lectores, ja que al club no hi havia d’home més que la seva parella.

Sergi  Quevedo | 22/09/2017 a les 21:18 0
 

“Jonàs” ha servit per encetar aquest curs del club de lectura de Tiana. I com ja és tradició han portat a la seva autora, Isabel Clara Simó. L’escriptora valenciana ha fet gala del seu bon humor i amb anècdotes ha anat interactuant amb les seves lectores, ja que al club de lectura només hi havia dones. L’escriptora ha estat allà per repassar una de les seves obres més emblemàtiques, Jonàs. Ella mateixa recorda que va senitr quan la va acabar. Escoltem Isabel Clara Simó

 

L’escriptora ha recordat anècdotes de quan treballava a instituts i moltes de les seves vivències. Aquest any ha estat guardonada amb el premi d’honor de les Lletres Catalanes, un reconeixement que segons ella “ñes per edat”.

 

Molt vinculada a la vida social i política la mateixa autora no ha volgut deixar escapar l’oportunitat de parlar de com veu la situació actual de Catalunya. Ella relata que “preocupant”, Isabel Clara Simó

 

Amb ella s’ha iniciat el club de lectura que es farà un divendres al més com ja es tradició. A més aquest any s’ha portat a l’escriptora protagonista com sempre es fa en la primera novel·la que es comenta.

Sergi  Quevedo