Cultura

Jazz com a casa

D'esquerra a dreta: Pep Mula, Jordi Blanes, Roger Gimènez / martifrancas

El Roger Gimènez Trio ha donat el tret de sortida al dese festival de Música al Jardí Lola Anglada

Martí  Francàs | 07/07/2017 a les 10:38 0
 

El pianista Roger Giménez ha inaugurat el festival de Música al Jardí Lola Anglada acompanyat del baixista Jordi Blanes i el bateria Pep Mula. El trio de jazz ha tocat temes de l’últim disc de Roger Giménez ,”Keep Shining”, i fins i tot s’han arriscat a tocar un tema inèdit fins ara. L’espai és idoni per les nits d’estiu: bones vistes i ambient fresc. Per aquestes raons s’han omplert gairebé totes les cadires que ocupaven tot el parc. Roger Giménez ens explica que és el segon cop que toca als jardins, un lloc que l’inspira i gaudeix.

 

Roger Gimènez i Pep Mula viuen a Tiana  i per aquesta raó senten que juguen a casa. De fet Pep Mula esta estretament lligat al cicle D’acords que organitza Bandabolit. La relació dels integrants del grup amb el poble és estreta. Per aquesta raó Roger Gimènez ha insistit en que sent que “juga a casa” i accepta les llibertats i deures que això suposa.

 

El següent concert del festival serà el dijous 13 de juliol a càrrec d’Alfons Cortés i Dani Iglesias, que interpretaran bandes sonores de pel·lícules amb arranjaments per a violí i guitarra.

Martí  Francàs