Política

Jordi Marí: “El meu objectiu primordial és fer de Tiana un poble accessible i inclusiu per a tothom”

Jordi Marí a l'Ajuntament de Tiana. Foto: Sergi Alcàzar / martalopez

El nou regidor de Junts per Tiana fa balanç del mes que porta en actiu i explica els objectius que té per aquesta legislatura.

Marta  López | 09/11/2020 a les 13:26 0
 

Jordi Marí es va estrenar com a regidor de Junts per Tiana el passat mes d’octubre, durant el ple municipal. Agafava, així, el relleu de Ramon Coll, que havia formalitzat la seva retirada com a regidor durant el ple de setembre.

Ara, ja ha passat un mes i en Jordi Marí ha viscut dos plens ordinaris i un extraordinari. Ell mateix fa balanç de les seves primeres setmanes com a regidor:

 

Una de les seves primeres iniciatives ha sigut posar de nou sobre la taula la necessitat de desenvolupar el Pla d’Accessibilitat Universal de Tiana:

 

I és que des de la seva primera intervenció al ple, quan el van nomenar regidor, ja va deixar clara la seva intenció de lluitar per aconseguir un poble més accessible i inclusiu per a tothom:

 

Una lluita que des de Junts tenen des dels seus inicis:

 

Tot i que aquest és el seu principal objectiu, Marí diu que, com a regidor, també vol escoltar els problemes dels tianencs i tianenques, siguin quins siguin:

 

També explica què és el que espera del que queda de legislatura:

 

Jordi Marí forma part de l’agrupació d’electors des del seu naixement. En aquell temps, no s’imaginava que podria arribar a ser regidor:

 

Per a ell, el mes d’octubre no només ha significat la seva entrada com a regidor. També ha sigut el mes de la seva jubilació, després de 35 anys treballant a l’ONCE:

 

En Jordi Marí està molt agraït del suport que ha rebut per part de molts tianencs i tianenques:

Marta López
Marta  López