Bàsquet

José Luís Martínez: “El Sant Cebrià Bàsquet Tiana necessitava el descans”

José Luis Martínez, entrenador del club de bàsquet tianenc / sergiquevedo

L’entrenador del primer equip de l’entitat considera que després de com ha anat aquest inici de temporada necessitaven desconnectar i descansar.

Sergi  Quevedo | 04/01/2017 a les 20:31 0
 

Primer any amb el retorn a segona catalana i marcat per un fet molt clar, els finals ajustats. El Sant Cebrià Bàsquet Tiana porta tot l’any guanyant partits de manera ajustada i alguns amb molta més fortuna que una altra cosa. Tot i això el balanç es positiu. Els tianencs són setens. Però aquest descans ja els era necessari, com explica el mateix entrenador del primer equip José Luís Martínez

 

Tot i que l’atac si ha funcionat com s’esperava no sempre ho han fet bé en defensa. Reajustar alguns d’aquests punts i recuperar jugadors són els principals objectius d’aquestes vacances.

 

Ja en el pont de la Puríssima va demanar parar els partits fins després de Nadal per recuperar els jugadors. Ja els tianencs veuen com els partits estan guanyant en el darrer instant. Fins i tot el mateix entrenador creu que aquesta aturada servirà per repensar aquests finals. Per l’entrenador està sent una “muntanya russa” tota la temporada. José Luís Martínez

 

Els tianencs han arribat amb un balanç positiu de 7 victòries per 6 derrotes, un fet impensable tenint en consideració com va començar la temporada.

Creative Commons License
Sergi  Quevedo