Partits | Política

Junts entra al ple els talls de llum del Barri d’en Gosch

Part de la instal.lació d'Endesa al barri d'en Gosch és defectuosa, assenyalen els veïns i veïnes / Alexia Guilera

És un dels dos precs que presenta l’agrupació d’electors al ple. Després de varies incidències que han passat en aquell carrer i en altres zones del poble. També fan un prec sobre l’arbre de Nadal i una pregunta del Tast

La  Local | 03/07/2017 a les 14:15 0
 

Els talls de llum del Barri d’en Gosch són una constant. Durant tot l’any s’ha anat repetint. El primer episodi va ser el passat més de gener quan van tenir el primer problema. Des d’aleshores no han parat i ja fa temps que els veïns han anat presentant el tema a  l’Ajuntament de Tiana.

Ara, el tema es debatrà entre regidors i regidores al ple d’aquest mes de juliol. Junts per Tiana ha presentat un prec per demanar que “l’equip de govern es reuneixi amb els veïns afectats pels talls de llum a diferents zones del municipi a fi de poder analitzar la situació i saber si és la mateixa o diferents problemàtiques” revela el prec que entra al ple. També es demana “Que l’Ajuntament intercedeixi davant les companyies elèctriques per evitar els talls” i que “informi a la resta de grups” Ho explica la coordinadora de l’assemblea de Junts, Gemma Liñán

 

 

Liñán explica que s’ha portat altres vegades el tema al final del ple –concretament ho ha fet Podem Tiana, que no té representació municipal-  per, diu que en presentar-se al torn de precs i preguntes per part del públic “no constava a l’acta del ple” i, que, per tant aquesta vegada es important perquè “en quedi constància”

Un altre dels precs que Junts presenta en aquest ple demana que es posi una varietat mediterrània en comptes de l’avet que cada Nadal s’i9nstal.la a la Plaça de la Vila. El motiu és el baix nombre d’arbres que han “sobreviscut” després de l’encesa. La coordinadora creu que hi ha més possibilitats que sobrevisqui un arbre de clima mediterrani:

00:00

00:00

 

A més creu que “la bandera del medi ambient no només pot ser de la recollida d’escombraries”. I ella mateixa diu que “cal fer passos endavant”

Finalment, l’agrupació d’electors també pregunta al ple quin balanç es fa del Tast Tiana i els ingressos que han obtingut. També les despeses que ha suposat organitzar-lo i quants tiquets s’han venut en aquesta edició i l’edició anterior. Des de Junts s’ha volgut remarcar que no es vol començar una “competició de qui posa més gent a la Plaça de la Vila”, sinó fer un bon balanç de l’esdeveniment.

00:00

00:00

 

Junts creu que encara s’és a temps de solucionar els errors, reconeguts pel consistori, que hi ha hagut en aquesta edició,  i treballar per evitar que es repeteixin.

La  Local