Eleccions municipals 2019

Junts per Catalunya Tiana presenta el candidat per les municipals

Presentació del cap de llista de Junts per Catalunya Tiana / Marc Brugat Segales

Mateu Hernández encapçala un projecte centrat en Tiana i la identitat nacional

Marc  Brugat Segalés | 06/04/2019 a les 13:15 0
 

Junts per Catalunya Tiana ha presentat avui el candidat per les eleccions municipals del 26 de maig. Mateu Hernández, provinent de les terres de ponent i empresari de la construcció, proposa una candidatura centrada en Tiana, però sense oblidar la identitat nacional de Catalunya.

Tot i que encara no han presentat el programa electoral, Junts per Catalunya Tiana ha explicat els principals punts de la seva proposta. Aquests passen per millorar les condicions dels habitatges de lloguer i facilitar-hi l’accés a les persones més necessitades, donar més usos a la Sala Albéniz arribant a un acord amb Cinemes Texas i millorar el cos de Policia Municipal per lluitar contra els robatoris, entre d’altres coses.

Mateu Hernández no s’ha definit com una persona de dretes ni d’esquerres i ha afirmat que, per ell, la diferència important està entre la bona gestió i la mala gestió. A més, ha assegurat que, al no necessitar els diners, repartirà el sou d’alcalde entre totes les entitats de Tiana. Aquest gest complementa un dels objectius principals del partit: potenciar la cultura i les entitats del poble.

Segons el candidat, a finals de la propera setmana, Junts per Catalunya Tiana ja haurà acabat de definir el programa electoral i el podrà presentar.

Marc Brugat Segalés
Marc  Brugat Segalés