Eleccions municipals 2019

Junts per Tiana comença la recollida d’avals

Inici de la campanya de recollida d'avals de Junts per Tiana / Marc Brugat Segales

L’agrupació d’electors necessita recollir signatures per poder-se presentar a les eleccions municipals del 26 de maig

Marc  Brugat Segalés | 06/04/2019 a les 13:12 0
 

Junts per Tiana ha començat avui la campanya de recollida d’avals per presentar-se a les eleccions municipals del 26 de maig. Al ser una agrupació d’electors i no un partit polític, Junts per Tiana necessita recopilar un cert nombre de signatures per fer efectiva la seva candidatura.

La campanya ha començat a la nova seu de l’agrupació, al Carrer Lola Anglada número 33. Però tenen previst escampar-la per tot el poble durant els propers dies. Segons Isaac Salvatierra, Junts per Tiana muntarà la paradeta de recollida d’avals cada dia a diferents punts de la vila per apropar-se i visitar totes les Tianes.

Per poder signar els avals només cal estar empadronat a Tiana i fer 18 anys abans del proper 26 de maig. Donar suport a l’agrupació no implica condicionar el vot, per tant signar només serveix per permetre que Junts per Tiana es pugui presentar a les eleccions. Segons el cap de llista, la recollida de signatures avança bé i tenen previst assolir el seu objectiu.

Tot i que la campanya ha començat avui, ahir, durant la presentació de la candidatura, ja van recollir els primers avals.

Marc Brugat Segalés
Marc  Brugat Segalés