Seguretat

Junts per Tiana registra 4 mesures en relació al cas ‘Enredadera’

Agents de la Policia Nacional, durant el registre del passat dimarts. / martalopez

El passat dijous 5 de juliol l’Ajuntament de Tiana va apartar del càrrec al cap de la Policia Local investigat en aquesta trama després que quedés en llibertat amb mesures cautelars.

Marta  López | 09/07/2018 a les 10:39 0
 

El passat dijous 5 de juliol l’Ajuntament de Tiana va apartar del càrrec al cap de la Policia Local investigat en el cas ‘Enredadera’ per la seva presumpta vinculació en la trama de presumptes contractacions irregulars de semàfors, radars i dispositius de seguretat i mobilitat a l’empresa Gespol. El dimecres, l’agent de policia havia prestat declaració al Jutjat d’Instrucció nº2 de Badalona, on el van deixar en llibertat amb mesures cautelars, com retirada de passaport i personacions periòdiques.

Mitjançant un comunicat, l’Ajuntament de Tiana va anunciar que l’alcaldessa havia publicat un Decret d’Alcaldia on es revocava el seu càrrec i es posava fi a la comissió de serveis mitjançant la qual havia sigut contractat l’any 2015, tornant així al seu destí d’origen, la Policia Local de Montgat.

Davant d’aquests fets, el grup municipal de Junts per Tiana ha registrat per via telemàtica 4 mesures en relació al cas ‘Enredadera’. El seu portaveu, Isaac Salvatierra, les enumera:

 

Salvatierra recorda que des del seu grup municipal van qüestionar la contractació d’aquest agent des del primer dia:

 

Des de Junts, diu el seu portaveu, celebren que se l’hagi apartat del càrrec ja que era la única opció possible tenint en compte que és una persona investigada. També demanen que l’alcaldessa expliqui millor en què es basa legalment per haver apostat per la mesura de retornar a l’agent al seu destí d’origen i si és una mesura que s’ha pres unilateralment o amb el consentiment de l’Ajuntament de Montgat.

Marta López
Marta  López