Política | Urbanisme

Junts presenta al.legacions a la reurbanització del centre del poble

El carrer del Centre és on es concentrarà la major part de les obres de reurbanització del centre, el 2017 / Alexia Guilera

Isaac Salvatierra critica que al nou projecte "no queda clar si desapareixen, o no, les places d'aparcament als carrers Centre i Lola Anglada":

Alèxia  Guilera | 13/02/2017 a les 16:50 0
 

Junts per Tiana ha presentat, aquest dissabte, un seguit d’al.legacions al projecte de reurbanització de 3 carrers del centre -carrers Lola Anglada, Centre i Sant Cebrià- que va aprovar el ple de desembre passat. Isaac Salvatierra, portaveu de Junts, ha explicat que, en general, consideren que l’obra “és desproporcionada” respecte del projecte inicial de pacificar el centre de la vila.

L’agrupació d’electors va entrar al Registre un document amb 7 al.legacions que, entre altres consideracions, demana canvis en la pavimentació prevista pels 3 carrers, que s’aclareixi si hi desapareixen o no les zones d’aparcament i que, en qualsevol cas, se’n creïn de noves a l’entorn de la zona pacificada. El document també critica la manca d’ “un procés deliberatiu al poble, previ a l’aprovació” del projecte. Isaac Salvatierra:

 

Un dels problemes de base de tot plegat, assenyala el portaveu de Junts, és que s’actua “a toc de subvenció”.

A les al.legacions, Junts afirma que els experts consultats consideren el joc de paviments previst al carrer Lola Anglada “una mona de Pàsqua”. A més, proposen que es conservin les llambordes ja existents al carrer del Centre amb Lola Anglada en comptes de posar un nou paviment que serà majoritàriament asfàltic:

 

Junts tampoc està d’acord amb la varietat cromàtica que es planteja a l’àrea esmentada. Afirmen que el marró fosc és “massa predominant i apaga tot l’entorn on hi ha un predomini de marrons”.

Un dels punts més controvertits, i que Junts també reflecteix en aquestes al.legacions, és el tema de l’aparcament a la zona pacificada i/o als voltants. Salvatierra critica que al nou projecte “no queda clar si desapareixen, o no, les places d’aparcament als carrers Centre i Lola Anglada”:

 

El periode d’al.legacions acabava aquest dilluns 13 de febrer.

Alèxia  Guilera