Medi Ambient

Junts presentarà un prec sobre els propietaris de gossos que no recullen els excrements

Una veïna passeja amb els seus gossos pel carrer Matas. / Alexia Guilera

L’objectiu del prec és estudiar noves vies per solucionar aquest problema que afecta a tots els veïns i veïnes de Tiana.

Marta  López | 07/05/2018 a les 16:53 0
 

El grup municipal de Junts per Tiana presentarà un prec al ple de dimarts per plantejar el problema de l’incivisme dels propietaris que no recullen els excrements de les seves mascotes.

La Cristina Comas, regidora de Junts i signant d’aquest prec, explica que molts veïns i veïnes li han parlat sobre aquesta problemàtica, un problema que afecta a la convivència de tots els tianencs i tianenques: els que no tenen gos, els que en tenen i recullen els excrements i els que en tenen però no els recullen. La regidora de Junts recorda que, tot i que a Tiana hi hagi muntanya, els excrements s’han de recollir igual:

 

La Cristina Comas explica que, tot i les campanyes de conscienciació que s’han fet des de l’Ajuntament de Tiana, el problema no s’ha solucionat. Per aquest motiu, des de Junts proposen buscar solucions, plantejar-se el per què aquestes campanyes no han funcionat i, si cal, agafar idees d’altres municipis que hagin engegat campanyes similars i ho hagin fet amb èxit. Aquest és el cas de Parets del Vallès, explica la Cristina:

 

L’objectiu final, doncs, és estudiar noves vies per solucionar aquest problema que afecta a tots els veïns i veïnes de Tiana.

Marta López
Marta  López