Política

Junts Tiana inaugura aquest divendres l’exposició “Som poble”

El pack de jocs de carrer que repartirà Junts Tiana. Foto: Gemma Liñán. / martalopez

L’exposició estarà molt centrada en els sentits i en les emocions i, sobretot, en els jocs.

Marta  López | 27/09/2018 a les 13:11 0
 

Junts Tiana inaugurarà aquest divendres 28 de setembre l’exposició “Som poble” a la Sala d’exposicions del Casal. La Gemma Liñán explica que aquest esdeveniment és i vol ser quelcom més que una campanya electoral:

 

Un sentiment de col·lectivitat que sempre ha sigut l’essència de Junts, afegeix:

 

És per això que el títol de l’exposició, “Som poble”, resumeix el sentiment tant col·lectiu com integrador que vol transmetre aquesta agrupació d’electors, explica la Gemma:

 

Junts Tiana fa un acte central gran cada any. Enguany, diu Liñán, tenien necessitat d’explicar tota la feina que s’ha fet com a oposició:

 

L’exposició estarà molt centrada en els sentits i en les emocions i, sobretot, en els jocs. El fil conductor de “Som poble” és el joc com a metàfora de participació, explica la Gemma Liñán. És per això que totes les activitats seguiran aquest fil conductor:

 

De la mateixa manera, la pròpia exposició també permetrà jugar i interactuar amb ella:

 

Dintre d’aquesta dinàmica lúdica i lligat a l’esperit de poble i de carrer de Junts Tiana, han recuperat els jocs de carrer. A l’exposició hi haurà un espai dedicat als jocs on, a més a més de poder jugar amb ells, es podran endur després a casa:

 

Tant l’exposició, que es podrà visitar fins al 7 d’octubre, com les diferents activitats, es faran a la Sala d’Exposicions del Casal. L’horari de visita, de dilluns a divendres, serà de 17 a 20:30h; i de 10 a 14h i de 17h a 20:30h els caps de setmana.

Marta López
Marta  López