Partits | Política

Junts per Tiana: balanç del seu primer curs

Una imatge de la botifarrada de Junts, aquest dissabte / lalocal

Han superat el primer any amb representació institucional, després del naixement com a plataforma, assemblea i agrupació d’electors per un projecte local.

Toni  Bravo | 26/07/2016 a les 10:11 0
 

Junts per Tiana ha fet balanç d’aquest “curs” en el marc de la seva botifarrada, aquest dissabte. En un banc del parc Joan Armengol, davant de la Bruixa Avorrida i envoltats per les  3 bessones, hem parlat amb l’ Isaac Salvatierra, portaveu del grup municipal de Junts i la regidora Cristina Comas.

IMG_9752

Entre fer una entrevista seguint la mateixa línia argumental de qualsevol capítol de les 3 bessones (les germanes fan una entremaliadura i la Bruixa Avorrida les castiga perquè aprenguin la lliçó enviant-les a un conte o fet històric), i una possible entrevista periodística, salvant les distàncies, sota l’ombra de Joan Armengol, ens hem decantat per aquesta darrera opció.

El portaveu del grup explica que ara mateix es troben en un procés d’anàlisi propi i  de demostrar que des de l’oposició es poden canviar coses, com la moció que van presentar, al ple, fa uns mesos per fer un pla d’accessibilitat al poble:

 

Cristina Comas, per la seva banda, explica que estan treballant en aquesta anàlisi de què han fet bé i malament. Afirma que han aconseguit marcar agenda i que al ple es parli de temes actuals o d’aquell mes:

 

L’agrupació vol un poble viu lligat al comerç i la cultura, i una economia sostenible.

I també sostenible és fer, en tot balanç, una mirada crítica de portes endins. Isaac Salvatierra fa autocrítica, intentant encarar els plens amb una actitud i mirada diferents de les que han tingut fins ara:

 

La raó de ser dels partits és fer un poble millor, asseguren, però com és que si tots els partits volen millorar el poble costi, de vegades tant, l’entesa? Per Cristina Comas s’haurien d’entendre tots més fàcilment:

 

El sopar de dissabte ha estat un àgora en clau interna per les reflexions de Junts per Tiana, després d’aquest primer any amb representació al consistori.

Toni  Bravo
 
 

Participa