Cultura

“Keep Shining” i el Roger Giménez Trio, avui a la primera de les Nits al Jardí

Un sessió de les Nits al Jardí d'edicions anterios / lalocal

Les Nits de Música al Jardi Lola Anglada celebren 10 anys amb un festival que enguany oferirà, a partir d'aquest dijous, jazz, pop, músiques de cinema i poesia musicada.

Alèxia  Guilera | 06/07/2017 a les 10:56 0
 

Tornen, com cada dijous de juliol, les Nits de Música al Jardí Lola Anglada: aquest any celebren el desè aniversari i ho fan oferint jazz, música de cinema, versions de pop o poemes musicats.

Aquest dijous trenca el gel en Roger Giménez Trio, pianista i trombonista de Sallent afincat a Tiana. Al festival tianenc presentarà  el seu primer disc, “Keep Shining”, com a líder del seu trio, en què ell toca el piano, l’Andreu Moreno la bateria i en Jordi Blanes el baix.

“Keep Shinning” (és a dir, segueix brillant) és el conjunt de composicions originals d’en Roger que ha escrit durant els últims anys, mentre rebia influències musicals i vitals, primer a Barcelona, després a Amsterdam, on va residir, i, finalment, a Tiana. La que aquest dijous sentirem als Jardins Lola Anglada és una música fresca, dinàmica, sensible amb una mescla de de jazz i groove.

Com en Roger, bona part del cartell artístic de les Nits s’ha intentat que estigui format per músics i músiques de Tiana, tal com comenta la regidora de Cultura Núria Blasco:

 

La resta del festival el completaran els Coarde, la Joana Mas i en “Kitflus” Mas i, finalment, els Versonautes. El duet Coardes, que actuen dijous vinent dia 13, ofereix músiques de cinema amb arranjaments per a violí i guitarra. Integrat per Alfons Cortés i Dani Iglesias, presenten, a més, poesies escrites i recitades pel violinista del duet, en Dani Iglesias.

Dijous 20 serà el torn d’un altre duet d’autèntic luxe: els tianencs “Kitflus” Mas (exintegrant del grup de rock Pegasus i teclista habitual de Joan Manuel Serrat), i la seva filla Joana Mas. La Joana i el seu grup Sound Six van quedar segones al recent concurs de TV3 “Oh happy day”.

Finalment, dijous 26 serà el monet dels Versonautes: un projecte de música i poesia creat a finals del 2013 a Barcelona ofereix una viatge al món de la poesia i la música sàviament barrejades. Ho acompanyen amb trompeta, flugelhorn, piano, teclats i veus  i cor.

Tots els concerts són gratuïts i comencen a les 10 de la nit.

Alèxia  Guilera