Retrobem-nos

La casa del carrer Sant Cebrià continuarà en peu

La casa que hi ha entre el carrer Sant Cebrià i Verge del Carme / martamestre

El Retrobem-nos preveu arreglar la part exterior d'aquesta casa i enjardinar-ne el voltant. La decisió de no tirar-la a terra comportarà un increment de 8.000 euros al projecte

Marta  Mestre | 04/04/2014 a les 15:56 0
 

Finalment l’Ajuntament arreglarà les façanes i la teulada d’aquesta casa del carrer Sant Cebrià per no tirar-la a terra. La d’enderrocar aquest habitatge, de propietat municipal, era una de les intervencions que el govern havia previst. En aquest cas, es volia fer una zona verda entre el carrer Sant Cebrià i Verge del Carme. Després de rebre opinions contràries per part de la ciutadania, l’alcaldessa, Esther Pujol, explica haver decidit conservar la casa.

 

De moment la casa es mantindrà amb una reforma en la seva part exterior, el que suposa un increment d’uns 8.000 euros al projecte. La rehabilitació total d’aquest habitatge es podria fer en un futur, però això tindria un cost molt més elevat. Tal i com estava previst, s’enjardinarà el voltant. Es preveu que pugui convertir-se en una zona de pas, on també s’hi pugui descansar.

Dins el projecte Retrobem-nos hi ha pensades diverses actuacions, a banda de la pacificació. Aquestes servirien, segons l’Ajuntament, per fer gaudir la ciutadania d’un espai més agradable.

Marta  Mestre
 
 

Participa