Cultura

La clau és pensar com un nen

Daniela / martifrancas

Les actuacions i tallers del Dia Mundial del Circ s'han tancat amb l'actuació de Mumusic Circus que, a més, és l'edició d'abril del cicle Bambolines

Martí  Francàs | 15/04/2018 a les 19:56 0
 

Aquest diumenge a la tarda “Petits Prínceps”, de Mumusic Circus, ha estat l’espectacle que ha tancat a la Sala Albéniz un cap de setmana dedicat al circ. Tot i que forma part del cicle Bambolines, l’especatcle s’ha afegit com una de les activitats programades en motiu del Dia Mundial del Circ. Sembla que, això, ha tingut un gran efecte, ja que l’assistència s’ha duplicat respecte el Bambolines del mes passat. A més, dues famílies han aprofitat una iniciativa dels Serveis Socials municipals que permet assistir gratuïtament a certs espectacles culturals “que afavoreixin la seva la integració al poble”.

Però el context ha desaparegut en el moment en que la Clara, una de les dues integrants de Mumusic Circus,  ha trepitjat l’escenari. Amb cançons que semblaven cantades per un nen o una nena petita ha captivat un públic que ha participat en tot moment. I una cosa que sembla tan complicada, la Clara la percep com a molt natural:

 

L’espectacle ha tingut un moment clau que fins i tot ha sorprès els intèrprets. La Clara ens l’explica:

 

Així que després de dos tallers, dues actuacions amb èxit i una que no s’ha pogut fer, acabava un cap de setmana dedicat al circ a Tiana.

Martí  Francàs