Ajuntament

La CUP vol conèixer el futur del Casal

El novembre del 2015 l'Ajuntament va fer una enquesta entre els usuaris del Casal / Alexia Guilera

Al ple, també ha fet un prec en què demana a l'equip de govern que publiqui al web de l'Ajuntament de quins béns disposa cada regidor o regidora

Alèxia  Guilera | 06/06/2017 a les 16:47 0
 

La CUP ha preguntat, al ple d’aquest dimarts, diverses qüestions relacionades amb el bar del Casal. El seu portaveu, Àlex Rosa, ha fet referència a l’enquesta feta a les persones que en són usuàries -enquesta que es va fer fa més d’un any i mig, el novembre del 2015.

En concret, la CUP ha demanat al ple fins quan està vigent l’actual pròrroga a l’actual adjudicatari, si s’està redactant un nou prec de condicions i si hi ha data prevista per a un nou concurs d’adjudicació del bar del Casal.

També ha preguntat a l’equip de govern si s’està treballant per complir algunes de les sol.licituds que es feien a l’enquesta. Les més demanades van ser que els preus del bar-restaurant fossin assequibles, que es replantegés l’espai com a casal popular i no com a negoci privat, i que es renovés el disseny interior i exterior del bar. Àlex Rosa:

 

La regidora Núria Blasco ha respost que aviat es posarà en marxa la comissió que tracta aquest tema:

 

Els béns de regidores i regidores, al web municipal

Al ple d’aquest dimarts, la CUP també ha fet un prec en què demana a l’equip de govern que es comencin a publicar al web de l’Ajuntament de quins béns disposa cada regidor o regidora municipal, i quines són i han estat les respectives activitats econòmiques els darrers anys. Àlex Rosa, creu que l’Ajuntament no està complint al 100% la Llei de Transparència.

L’alcaldessa li ha respost que  aquestes dades seran publicades aviat al web municipal.

Alèxia  Guilera