Medi Ambient

La deixalleria recupera el seu horari habitual

/ martalopez

També es restableix i reforça el servei de recollida de mobles i voluminosos a porta.

Marta  López | 11/05/2020 a les 11:47 0
 

La deixalleria municipal de Tiana i Montgat restableix el seu horari habitual a partir d’aquest dilluns 11 de maig. Fins ara, a causa de l’estat d’alarma, s’havien establert uns horaris específics per a industrials i autònoms i un altre per a particulars.

Ara, les franges destinades a aquests usuaris desapareixen i podran fer ús de la deixalleria sense restriccions horàries. Així doncs, la deixalleria obrirà de dilluns a dissabte de nou del matí a una del migdia i de quatre a set de la tarda; i diumenge de deu del matí a una del migdia.

Tot i la recuperació de l’horari habitual, caldrà continuar seguint les indicacions del personal i extremar les mesures de protecció ja establertes durant aquest estat d’alarma.

Per accedir a les instal·lacions de la deixalleria s’hauran de seguir un seguit de normes. La primera, només podrà accedir un sol vehicle i un sol usuari a la vegada. La resta haurà d’esperar fora del recinte i dins del vehicle, realitzant una cua endreçada.

La segona, només s’acceptaran pagaments amb targeta de crèdit. Per últim, totes les persones que accedeixin al recinte caldrà que ho facin amb els EPIs de seguretat corresponents, guants i mascareta, que s’hauran de proveir per compte propi.

Recollida de mobles i voluminosos

Aquest dilluns 11 de maig també es restableix i reforça el servei de recollida de mobles i voluminosos a porta. La recollida es realitzarà els dilluns, com és habitual, i també el dimecres i divendres. Cal concertar la recollida al telèfon 900 102 538.

Marta López
Marta  López