Festa Major

La Descorxada troba el to de la Festa Major

Servint cervesa al Casino / martalopez

El tradicional correbars ha donat el tret d'inici de les festes del poble acompanyats per la banda de Sitges Buskant el To

Guillem  Francàs | 08/09/2019 a les 19:20 0
 

Cada any quan comença la festa major la pluja acostuma a amenaçar i fins i tot a fer acte de presència. Així que ja no és excusa i el poble ho sap. L’amenaça de pluja hi era però la gent també. No hi ha una comptabilització de les persones que venen cada any, però el que va quedar clar és que va ser un dels correbars més multitudinaris.

Enguany la venda de tickets i l’inici de la Descorxada ha estat des del Parc de Can Puigcarbó. És un dels petits canvis que s’han fet aquest any, com alguna parada nova. L’Abril, membre de Descorxats, ens explica el recorregut complet:

 

Tot aquest recorregut es va fer amb l’acompanyament de la banda Buskant el To, de Sitges, que van ser els encarregats de posar la música d’aquest any. En Lluís, el més gran de la banda, i només té 22 anys, explica qui són i què fan:

 

La Descorxada és el dia que dóna el tret de sortida de la festa major i és per això que apelga a tanta gent i genera aquest ambient tan festiu. Ens ho expliquen la Paula i l’Anna, unes habituals d’aquesta festa:

 

Un any més la Descorxada ha estat un èxit i més quan la pluja decideix no fer visita. I a tot això, la festa major de Tiana només acaba de començar.

Guillem  Francàs