Urbanisme

La designació dels membres de la composició social i tècnica del Consell Assessor d’Urbanisme, al ple d’aquest dimarts

Ple del mes de maig, on es va aprovar la composició política del Plenari del Consell Assessor d’Urbanisme. / martalopez

L’equip de Govern també portarà una altra proposta d’acord per aconseguir l’aprovació de les bases reguladores dels ajuts municipals en conceptes d’escolarització, serveis complementaris i menjadors escolars pel curs 2018-2019.

Marta  López | 02/07/2018 a les 16:45 0
 

Durant el ple del passat 8 de maig es va aprovar la composició política del Plenari del Consell Assessor d’Urbanisme. Així, amb la regidora d’Urbanisme, Núria Garcia, com a presidenta; i el regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate, com a vicepresident; es va escollir un representant de cada partit polític: Ferran Almeida (PSC), Josep Maria Galceran (PDeCat), Franz Estartús (Junts per Tiana), Ricard Fabra (ERC), Salvador Bosch (CUP) i Diego Parra (PP).

Ara, al ple d’aquest dimarts 3 de juliol, es farà la designació dels membres de la composició social i tècnica del Consell Assessor d’Urbanisme. Ho explica la mateixa regidora d’Urbanisme i presidenta del Consell, Núria Garcia:

 

Després de la reunió celebrada el 12 de juny entre els membres ja nomenats del Plenari del Consell, on es van consensuar els noms que es portarien a ple, es proposarà nomenar com a membres de la composició social a Sergi Manzanares Pérez (AMPA Tiziana), Ester Puget Valencia (veïna) i un representant de l’ACIST; i com a composició tècnica a Rafael Argelich Gironès, Francesc Navés Viñas i Joan Gurri Donada (dos arquitectes i un aparellador).

Ajuts municipals per a l’escolarització

L’equip de Govern també portarà una altra proposta d’acord, aquest cop per aconseguir l’aprovació de les bases reguladores dels ajuts municipals en conceptes d’escolarització, serveis complementaris i menjadors escolars pel curs 2018-2019.

En total, són 5 ajuts: per a la quota mensualitat i el servei de menjador a l’Escola bressol municipal i al primer cicle d’educació infantil; pels llibres de text, material escolar i sortides escolars a segon cicle d’educació infantil i a primària; pel servei de menjador a segon cicle d’educació infantil i a primària; pels llibres de text i material escolar a l’ESO i, per últim, per a les activitats extraescolars en ensenyaments de música i dansa i esportius.

En el cas que el ple del dimarts aprovi totes les bases, es sotmetran a informació pública per un període de vint dies, per tal que es puguin examinar i presentar les pertinents reclamacions. Si no se’n presenta cap, quedaran aprovades definitivament.

Marta López
Marta  López