Ensenyament | Esports

La dieta dels esportistes a les jornades Educasport

/ sergiquevedo

Gemma Miñarro ha estat la responsable d’explicar com s’ha d’alimentar un esportista d’elit i una persona que practiqui esport continuat per no patir problemes de cap tipus.

Sergi  Quevedo | 11/10/2017 a les 17:57 0
 

“Mens sana in corpore sano” deia el poeta Juvenal al segle primer i sembla que encara estem en aquest punt per aconseguir-ho. Per això és molt important fer esport i també tenir una bona alimentació. Per tractar-ho, ha estat a les jornades Educasport Gemma Miñarro. Aquesta dietista especialitzada en nutrició esportiva va ser la ponent de la xerrada d’aquest dimarts a la Sala d’Exposicions del Casal. Ella va voler donar pautes per a fer una dieta equilibrada. Per fer esport és vital tenir una bona dieta, explica ella mateixa:

 

Hi ha diversos grups d’aliments que són importants per poder fer una dieta equilibrada, ajudar a millorar la pràctica esportiva i, també, millorar la teva salut. Gemma Miñarro:

 

Aquesta ha estat la segona xerrada del cicle Educasport. Encara queden dues xerrades més per tancar-lo. La propera serà aquest dimarts i tractarà sobre el 25è aniversari dels Jocs Olímpics. de Barcelona, amb convidats com Jordi Marí i els germans Jofresa del Joventut de Badalona.

Sergi  Quevedo