Mobilitat | Montgat

La Diputació entrega un estudi amb propostes per millorar la seguretat de la travessera de la BV-5008

Travessera de la BV-5008 a Montgat. Font: Diputació de Barcelona. / martalopez

El tram estudiat és un dels punts de pas de molts vehicles i camions per accedir a l’autopista B-20.

La  Local | 16/04/2019 a les 11:37 0
 

Després que a finals del mes de març es comencessin les obres d’integració de la carretera BV-5008 a la cruïlla entre el carrer Pare Claret i el carrer de Baix, que porta fins al barri de Les Costes, la carretera de Montgat a Tiana torna a ser notícia.

Aquest cop, el focus està en el punt inicial de la BV-5008. La Diputació de Barcelona ha realitzat un estudi de la travessera situada entre la N-II i el pont de la riera de Sant Jordi, un tram on conviuen l’ús residencial i l’ús industrial. A més a més, és un dels punts de pas de molts vehicles i camions per accedir a l’autopista B-20.

Amb aquest estudi, la Diputació ha lliurat a l’Ajuntament de Montgat una sèrie de propostes per millorar la seguretat i l’accessibilitat d’aquest tram. Per exemple, reurbanitzar el tram situat entre el carrer Joaquín Costa i la benzinera sota la C-3 per a crear un itinerari de vianants continu i accessible, millorar la senyalització vertical del pas de vianants de la rotonda i col·locar diferents esquenes d’ase per reduir la velocitat de pas i pacificar la carretera, entre altres actuacions.

El conjunt d’actuacions previstes tenen un cost de 140.126 euros.

La  Local