Entitats | Història | Viure a Tiana

La Festa Major acollirà la 1a Festa del Tramvia Tiana-Montgat

Un trenet com aquest, on podran pujar-hi els infants, circularà per la Plaça de la Vila diumenge. Foto: C.B.Maresme / lalocal

Es farà a la Plaça de la Vilaa partir de les 11h del matí. Frederic Coromines, un dels seus impulsors, explica que la de diumenge serà "una prova pilot", adreçada, molt especialment, als infants.

Alèxia  Guilera | 05/09/2017 a les 14:40 0
 

Un trenet, amb la seva respectiva via, que circularà per la Plaça de la Vila serà l’estrella de la 1a Festa del Tramvia Tiana-Montgat. Es farà aquest diumenge a partir de les 11h, emmarcada dins la Festa Major del poble.

Frederic Coromines, un dels seus impulsors, explica que la de diumenge serà “una prova pilot”, adreçada, molt especialment, als infants:

 

Paral.lelament, aquell diumenge es farà també una jornada de portes obertes del tramvia. Serà excepcional, ja que aquest tipus de visites comentades a l’històric transport de Tiana ses fa el primer diumenge de cada mes, assenyala Coromines.

 

La Festa l’organitzen els Amics del Tramvia de Tiana, amb la col.laboració del trenet de l’Associació d’Amics del Ferrocarril del Maresme Sud.

Alèxia  Guilera