Nadal | Viure a Tiana

La Fira de Nadal acosta les festes a Tiana

La Fira de Nadal a la Plaça de la Vila. Foto: Guillem Francàs / martalopez

La tradicional fira celebrada a la Plaça de la Vila ha estat una jornada familiar més per a preparar el Nadal

Guillem  Francàs | 08/12/2019 a les 22:04 0
 

La Fira de Nadal de Tiana ha omplert un any més durant tot un cap de setmana la Plaça de la Vila. La fira ha servit per fer compres d’última hora així com per a passejar pel poble amb un ambient nadalenc propi d’aquestes dates o per prendre alguna cosa mentre els més petits gaudeixen de les activitats de la jornada.

Aquesta fira l’organitza l’Associació de Comerciants i Serveis de Tiana (ACIST), i en Lluís Gallén, dinamitzador comercial de la fira i membre de l’ACIST, ens fa una valoració positiva del cap de setmana:

D’altra banda també ens explica que és una fira tradicional que el que busca és entretenir als nens i per això tenen diverses activitats:

La majoria de paradetes que hi ha hagut durant el cap de setmana són de Tiana però també n’hi ha que venen de fora per aprofitar i vendre els seus productes a una fira on saben que funciona i que té gent a qui adreçar-se.

S’hi podia trobar des de les cerveses artesanals que tenim a Tiana, fins a roba per nadons, art artesanal o una parada de formatges o empanades argentines per fer el berenar com a alternativa a la xocolata calenta que oferia l’ACIST.

Guillem  Francàs