Viure a Tiana

La Fira de Segona Mà compleix les expectatives un any més

La plaça de la vila plena per la FIra de Segona Mà / martalopez

Aquest any s’ha fet a la plaça de la vila i ha comptat amb més d’una quarantena de parades

Guillem  Francàs | 24/11/2019 a les 19:52 0
 

La Fira de Segona Mà ha tornat a ser una jornada de bon ambient i d’intercanvi de diferents joguines, llibres, materials de ceràmica, etc. La fira ha obert a les 10:30 del matí i ha acabat a les 14 del migdia. Aquest any, a diferència de les edicions anteriors, la fira s’ha situat a la plaça de la vila en comptes del parc de l’antic camp de futbol (els Teletubbies). Però aquest fet no ha suposat cap problema ni per assistents ni per venedors.

Havent d’optimitzar una mica més l’espai que als Tubbies, hi podíem trobar més d’una quarantena de parades tant de gent del poble com gent de fora i dels voltants. A més, hi havia dues carpes de l’Ajuntament, una on es donava informació sobre el medi ambient i l’altre era un quiosc de prevenció on es donaven consells sobre reciclatge. En Josep Maria, veí de Badalona, ens explica que després de no haver vingut els dos darrers anys, enguany sí que ha vingut:

 

No era l’única parada amb objectes de ceràmica o d’objectes decoratius més grans, fet que els feia diferenciar-se una mica de la tònica general on s’acostumen a vendre joguines antigues, bicicletes, roba o llibres.

Aquesta fira és una oportunitat per vendre els objectes que ja fan nosa a casa i de pas treure’n un benefici. I a més, tot el que no s’ha venut un cop acabada la fira, es podia llençar a la deixalleria mòbil.

Guillem  Francàs