Salut

La Fundació Nen Déu consciencia sobre els efectes del soroll en persones amb TEA

/ martalopez

Sota el lema “Aquesta revetlla, canvia el soroll per llums”, des de l’entitat social volen visibilitzar la por i l’angoixa que provoquen els petards i la pirotècnia a moltes persones amb Trastorn de l'Espectre Autista que experimenten hipersensibilitat auditiva.

Marta  López | 23/06/2020 a les 12:02 0
 

La Fundació Nen Déu, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, ha engegat una campanya de conscienciació sobre els efectes del soroll en persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Sota el lema “Aquesta revetlla, canvia el soroll per llums”, des de l’entitat social volen visibilitzar la por i l’angoixa que provoquen els petards i la pirotècnia a moltes persones amb TEA que experimenten hipersensibilitat auditiva.

És per això que des de la Fundació Nen Déu proposen canviar el soroll per llums de colors, per continuar generant un efecte festiu i evolucionar cap a una festa més inclusiva.

La Fundació Nen Déu té quatre centres dedicats a persones amb discapacitat intel·lectual i/o física associada: dos a Barcelona, l’Escola d’Educació Especial i el Centre d’Atenció especialitzada; i dos a Tiana, el taller ocupacional i la llar-residència.

Marta López
Marta  López