Salut | Solidaritat

La Fundació Nen Déu engega la campanya de captació de fons “Jo Prioritzo”

/ martalopez

L'objectiu és poder finançar el material sanitari per a les persones ateses a la llar-residència Mare Carme de Tiana i pels professionals que les cuiden i mantenir l'atenció personalitzada.

Marta  López | 05/05/2020 a les 17:12 1
 

La Fundació Nen Déu ha començat aquest dimarts 5 de maig, coincidint amb el “Giving Tuesday Now”, una campanya de captació de fons anomenada “Jo Prioritzo” per a poder finançar el material sanitari destinat a les persones ateses a la llar-residència Mare Carme de Tiana i als professionals que les cuiden.

Segons expliquen via nota de premsa, la situació actual de l’entitat, que ofereix educació, assistència i atenció especialitzada a persones amb discapacitat intel·lectual, és molt difícil tant a nivell humà, perquè treballen amb persones que necessiten molt de contacte en un moment on no es pot donar; com a nivell econòmic.

Així doncs, la campanya neix amb l’objectiu de poder continuar oferint atenció personalitzada tant presencialment, a la Residència, com per via telemàtica a les persones d’altres centres que necessiten el seu acompanyament.

Les donacions es poden fer a través de la seva pàgina web o al número de compte ES79 2100 0615 8602 0024 7366. Els diners recaptats seran destinats a l’assistència directa de persones amb discapacitat intel·lectual i a l’equipament sanitari que requereix aquesta situació.

La Fundació Nen Déu té quatre centres dedicats a persones amb discapacitat intel·lectual i/o física associada: dos a Barcelona, l’Escola d’Educació Especial i el Centre d’Atenció especialitzada; i dos a Tiana, el taller ocupacional i la llar-residència.

Marta López
Marta  López
 
 
  1. […] És per això que van llançar la campanya de captació de fons “Jo Prioritzo”: […]

Comments are closed.