Mobilitat

La línia B29 tindrà un reforç horari en dissabtes i festius

El B29, autobús que va de Tiana a Badalona. / martamestre

Marta  López | 08/11/2018 a les 11:49 0
 

La línia B29 de TUSGSAL tindrà un reforç horari en dissabtes i festius. Així es va acordar a la sessió del passat 30 d’octubre del Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La línia d’autobusos que va de Tiana fins a Montigalà entra dins de les 10 línies que l’empresa de transports urbans modificarà per incrementar horari o canviar el recorregut.

Aquestes línies són la B3 i la B4, que tindran modificació de recorregut i ajust horari per canvi de sentit; la B19, amb els mateixos canvis que la B29; la B20, amb reforç horari; la B24, amb una modificació de recorregut i reforç horari; les línies B30 i B81, que tindran reforços del servei i modificació de recorregut i horari; i per últimes les línies M27 i M28; que patiran un ajust horari.

L’objectiu d’aquestes modificacions és adequar el servei a les necessitats de la demanda, minimitzar els problemes actuals de manca de capacitat, mantenir la regularitat i qualitat del servei i adaptar-se a les característiques vials dels carrers.

Marta López
Marta  López