Gent gran

La Llar de Persones Grans no comprarà Loteria del “Gordo” aquest Nadal

Llar de Persones Grans de Tiana. / annamolas

La decisió s’ha pres per protestar en contra dels episodis de violència policial durant la jornada del referèndum, raó per la qual es passaran a la Grossa.

Anna  Molas | 05/10/2017 a les 11:35 2
 

La junta de la Llar de Persones Grans ha anunciat que, per primera vegada en molts amys, no comprarà Loteria Nacional -la del “Gordo”- aquest Nadal. El número, que ja estava reservat des de feia mesos, ha estat anul·lat per l’entitat tianenca aquesta setmana després dels episodis de violència policial que es van donar durant la jornada del referèndum de l’1 d’octubre. En el seu lloc, aquest any jugaran la Grossa. Així ho explica Josep Maria Tòffoli, vicepresident de la Llar:

 

En Josep i la Pilar, dos usuaris de la Llar, han expressat la seva conformitat amb la decisió i afirmen que els esdeveniments de diumenge van causar impacte en la resta d’usuaris. Així s’han expressat:

 

La participació a la Grossa canviarà la manera en què normalment han comprat els dècims. Fins ara, la Llar invertia 2.000 euros en un sol número del “Gordo”. Amb La Grossa, però, això ja no serà possible ja que cada número compta només amb 80 dècims de 5 euros: en total, 400 euros. El que faran aquesta vegada, doncs, serà fer participacions d’1 euro en 5 números diferents per usuari.

Anna  Molas
 
 
  1. […] Majoritàriament Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (AMPAS), penyes Barcelonistes, colles castelleres i centenars de fundacions i empreses estan cancel·lant les seves comandes de la Loteria de Nacional a Catalunya en el que sembla una fo… […]

  2. […] Majoritàriament Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (AMPAS), penyes Barcelonistes, colles castelleres i centenars de fundacions i empreses estan cancel·lant les seves comandes de la Loteria de Nacional a Catalunya en el que sembla una fo… […]

Comments are closed.