Gent gran

La Llar de Persones Grans reobre parcialment dilluns 1 de març

Foto d'arxiu: Llar de les Persones Grans. / Alexia Guilera

L’obertura serà restringida i amb la implementació de tot el necessari per evitar contagis i fer de la Llar un espai lliure de Covid.

Marta  López | 25/02/2021 a les 12:11 0
 

La Llar de Persones Grans de Tiana ha anunciat la seva reobertura per aquest dilluns 1 de març. Gairebé un any després del seu tancament a causa de l’esclat de la pandèmia, el centre vol donar resposta “a les moltes persones que ens han sol·licitat aquesta obertura com a teràpia”.

L’obertura, però, serà restringida i amb la implementació de tot el necessari per evitar contagis i fer de la Llar un espai lliure de Covid. Així doncs, de moment només obriran l’espai de cafeteria de dilluns a divendres de deu del matí a la una del migdia i faran activitats que no comportin el contacte personal.

El col·lectiu de la gent gran ha sigut i és el més vulnerable davant d’aquesta malaltia. És per això que, entre les primeres mesures que es van tenir en compte amb l’arribada de la pandèmia, va ser la suspensió de totes les activitats d’aquest col·lectiu, així com el tancament de la Llar.

Marta López
Marta  López