La Local - Ràdio Tiana | Tast Tiana

La Local-Ràdio Tiana fa 3 programes especials, un cada dia del Tast

L'estand de La Local-Ràdio Tiana, a la Plaça de la Vila: a punt pels programes especials d'aquest Tast i festa major / Alexia Guilera

Us convidem a escoltar en directe aquests programes, des del 107.2 de la FM, o des del web de La Local, per internet, des de qualsevol lloc del món

Alèxia  Guilera | 09/06/2017 a les 12:57 0
 

Tot és a punt perquè comenci la 9a edició del Tast Tiana i la Festa Major petita del poble. També La Local-Ràdio Tiana ho té tot enllestit per fer 3 programes especials -un per cada dia del Tast- en directe, des de la Plaça de la Vila.

Els programes els faran un equip composat pels periodistes Martí Francàs, Anna Molas, Irina Mora i Alèxia Guilera, que en farà la conducció des de l’estand de la Plaça. Sergi Quevedo és el cap tècnic de tot plegat i farà també intervencions en directe.

En rigorós directe, a peu de carrer

Com sempre, el més important per a la ràdio municipal és el que es cou al carrer: per això, farem connexions en directe amb la Plaça de la Vila o el carrer Marquès de Monistrol (on hi haurà tauletes per menjar i el Fira-Tast).

Aquest any, Can Riera serà un dels dos epicentres de la mostra, per això també farem diverses conexions en directe des d’allà. També copsarem l’ambient als jardinets del costat de la biblioteca Can Baratau, on enguany hi haurà disposades tauletes per degustar els vins i els tastos.

Hi ha 9 restaurants de Tiana participant enguany al Tast. També alguns de convidats: un aquest divendres, dos dissabte i dos, també, diumenge. A més, els 3 cellers tianencs (Quim Batlle, Parxet i Alta Alella) seran presents, juntament amb diversos cellers de municipis propers: Sant Fost, Martorelles i Alella. Tots oferiran vins i caves de la D.O. Alella.

Us convidem a escoltar en directe aquests programes, des del 107.2 de la FM, o des del web de La Local, per internet, des de qualsevol lloc del món. També podreu baixar-vos els podcast, d’aquí a pocs dies, els 3 programes especials del Tast Tiana de La Local-Ràdio Tiana.

Alèxia  Guilera