La Local - Ràdio Tiana

“La música del diable”, el programa sobre blues, torna a la graella de Ràdio Tiana

En Josep Maria Domènech, als estudis de La Local-Ràdio Tiana / Alexia Guilera

El podreu escoltar cada 2 divendres, de 5 a 6 de la tarda, en directe. Aquest divensdres 18 de maig, ja el tindreu en antena.

Alèxia  Guilera | 14/05/2018 a les 14:04 0
 

Es confessa malalt de blues: poques persones en saben tant, i en volen saber encara més, sobre aquest gènere musical. Per això, en Josep Maria Domènech ha volgut tornar a Ràdio Tiana per fer, de nou, “La música del diable”, el programa sobre blues (i una mica de jazz) que podreu escoltar cada 2 divendres, de 5 a 6 de la tarda.

El programa va ser a Ràdio Tiana cada setmana, durant 8 anys. Però, per raons personals, en Josep Maria havia hagut de deixar aquesta cita de cada divendres. Ara hi torna, amb moltíssima il.lusió, explica:

 

El blues, amb poc més d’un segle de vida, té especialistes tan fidels com en Josep Maria. Tot i que és enginyer de professió, el tianenc  ja ha publicat dos llibres sobre el tema  Diu que torna a la ràdio de Tiana perquè troba a falta els seus oïents:

 

En Josep Maria té un propòsit clar amb aquest retorn a la ràdio: s’adreça molt especialment als nois i noies joves perquè, assegura, que no poden desconèixer el blues. També es torna a adreçar als seus veterans de sempre:

 

Com sempre, els programes de “La música del diable” us els podreu descarregar des del podcast de Ràdio Tiana: “una meravella informàtica”, diu en Josep Maria. Com sempre, també, el podreu escoltar en directe des del 107.2 de l’FM o des del web de La Local-Ràdio Tiana.

Recordeu: des d’aquest divendres 18 de maig, cada 2 divendres, de 5 a 6 de la tarda.

Alèxia  Guilera