Viure a Tiana

La nova plaça de la República Catalana de Tiana

Espai que l'Ajuntament vol batejar com a plaça de la República Catalana / Alexia Guilera

És el nom que l'Ajuntament vol posar a la placeta entre passeig Vilesa i carrer Dr. Mascaró. La comissió de nomenclàtor també busca nom per altres vies de la vila, especialment al barri de Les Costes, i preferiria noms de dones.

Alèxia  Guilera | 06/07/2017 a les 15:18 0
 

L’Ajuntament té presa la decisió: la nova placeta triangular entre el carrer Doctor Mascaró i passeig Vilesa ja té nom. Es dirà Plaça de la República Catalana. Ho ha decidit una comissió integrada per tots els grups amb representació municipal -és a dir, 6. Ara cal que aquesta decisió s’aprovi en ple municipal (és a dir, després de l’estiu ja que a l’agost no es celebra). Tots els grups tret del PP hi estan d’acord.

La Local ha sortit al carrer a preguntar a tianencs i tianenques què els sembla aquest nom per aquest nou espai. Aquestes han estat les respostes:

 

La comissió de nomenclàtor també està buscant nom per altres carrers i paces de la vila, especialment al barri de Les Costes.

Alguns dels noms proposats per aquestes noves vies són Epifani de Fortuny o Baró d’Esponellà però l’equip de govern té especial interès en que puguin tenir noms de dones.

Cal recordar que el maig del 2016, el ple municipal va aprovar que un carrer o plaça de la vila portés aquest nom.

Alèxia  Guilera