Medi Ambient

Enllestida la plica pel manteniment dels parcs més grans del poble

La bruixa, part del parc Joan Armegol / Alexia Guilera

El regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate, espera que la plica pugui ser aprovada al ple municipal de desembre, després de fer-se les modificacions que han aportat des de l’oposició.

Marta  López | 16/11/2017 a les 14:06 0
 

S’acaba la pròrroga del contracte de Medi Ambient amb Espais Verds, l’empresa que s’encarrega del manteniment dels parcs grans de Tiana. Per tal de continuar i millorar-ne el manteniment, l’equip de govern vol aprovar el proper ple la nova plica, que ja està acabada.

L’anterior plica era del 2009 i el regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate, explica que des de llavors Tiana ha canviat molt i se’n necessitava una de renovada. El que busquen amb aquesta nova és que tingui més força, que sigui molt restrictiva amb les empreses que s’encarreguen del manteniment i, sobretot, que tingui un control de qualitat. Doñate destaca la importància d’aquest últim punt:

 

El regidor espera dur-la la plica al ple municipal de desembre, després d’afegir-hi les modificacions dels grups de l’oposició, amb qui han tingut dues reunions.

Marta López
Marta  López