Esports

La regidoria d’Esports habilita una pàgina web per llogar equipaments municipals esportius

Pavelló Municipal / sergiquevedo

Es diu Booking Sports Facilities i facilita la tasca de reserva tant del Pavelló Municipal com del Camp de Futbol.

Marta  López | 19/02/2019 a les 14:23 0
 

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tiana ha habilitat una pàgina web des de la qual es poden llogar les instal·lacions esportives municipals de manera més fàcil i ràpida. Es diu Booking Sports Facilities i facilita la tasca de reserva tant del Pavelló Municipal com del Camp de Futbol. La Laura Garcia, tècnica d’Esports, ho explica:

 

El procediment és senzill: es selecciona la instal·lació que es vol llogar i s’escull el mes, dia i hores  per fer la reserva. El preu varia segons el nombre d’hores que es vulgui utilitzar. A la pàgina web es mostra el preu per a NO residents. Els preus per a empadronats a Tiana estan establerts en l’ordenança fiscal número 15.

Pel que fa als preus per a no residents, el Pavelló Municipal es pot llogar des de 108,73 euros per partit o durant dues hores. El Camp de Fútbol té una varietat de preus segons si es vol utilitzar per futbol 7 o futbol 11. En el primer cas costa des de 65,54 euros per partit i en el segon és la mateixa tarifa que la del Pavelló.

Pel que fa als preus per a residents, tant el Pavelló com el Camp de Futbol 11 costen 54,36 euros per partit o durant dues hores. Un preu que baixa si s’acrediten com a socis de qualsevol entitat esportiva de Tiana, uns 27,18 euros. El Camp de Futbol 7 baixa fins a 32,72 euros.

Els preus del Camp de Futbol s’incrementen en 16,35 euros per l’ús de l’enllumenat artificial en ambdós casos.

Marta López
Marta  López